НАПК починає повну перевірку декларацій семи народних депутатів

Читать на русском
НАПК починає повну перевірку декларацій 11 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, серед яких 7 депутатів ВР.

Національне агентство з питань запобігання корупції починає повну перевірку декларацій 11 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, серед яких 7 народних депутатів України.

Таке рішення було прийнято на засіданні агентства, передає «Слово і Діло».

НАЗК передало до НАБУ 10 висновків щодо е-декларацій чиновників, серед яких є суддіУ Національному агентстві з питань запобігання корупції розповіли, скільки висновків щодо е-декларацій передали до правоохоронних органів.

«Підставою для проведення повної перевірки декларацій стала інформація про можливе відображення в деклараціях недостовірних відомостей, отримана НАПК від фізичних осіб, громадських організацій та правоохоронних органів», - йдеться в повідомленні прес-служби.

Зокрема, уповноважені особи НАПК мають намір перевірити декларації 7 народних депутатів України, прокурора Київської прокуратури, військового прокурора сил АТО, колишнього судді та співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Крім того, НАПК повідомляє про 20 відмов у проведенні повної перевірки декларацій за зверненнями фізичних, юридичних осіб, засобів масової інформації та інших джерел про можливе відображення в деклараціях недостовірних відомостей.

Раніше повідомлялося, що будівля НАПК буде охороняти Нацгвардія.

Нагадаємо, в НАПК розповіли, коли опублікують результати перевірки е-декларацій топ-чиновників.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: