Будівлю НАПК охоронятиме Нацгвардія

Читать на русском
Це обумовлено тим, що в цих приміщеннях НАПК створена система технічного захисту інформації.

Кабінет міністрів України вніс будівлю Національного агентства з питань запобігання корупції (НАПК) в перелік органів державної влади, які підлягають безкоштовній охороні Національною гвардією України.

Про це повідомили в прес-службі уряду, передає «Слово і Діло».

НАЗК надало «Опоблоку» 12 мільйонів гривень державного фінансуванняНаціональне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про надання «Опоблоку» держфінансування.

У повідомленні до постанови №155 від 16 березня відзначено, що для забезпечення пропускного та внутрішнього режиму приміщення НАПК за адресою р. Київ, бульвар Дружби Народів, 28 включені урядом перелік органів державної влади, які підлягають охороні Національною гвардією.

Повідомляється, що ухвалення цього рішення зумовлено, зокрема, і тим, що в цих приміщеннях створена система технічного захисту інформації, планується створення комплексної системи захисту інформації у режимно-секретному підрозділі і встановлення урядового зв'язку в кабінетах керівництва, потребує належної охорони.

Нагадаємо, Нацгвардія також буде охороняти підприємство стратегічного значення «Конструкторське бюро «Південне» у Дніпрі.

Раніше в НАПК розповіли, коли опублікують результати перевірки е-декларацій топ-чиновників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: