У Рівному будівлю поліції обстріляли з гранатомета – фото

Читать на русском

Сьогодні вночі по будівлі управління патрульної поліції в Рівному невідомі поцілили з РПГ-22, постраждалих немає.

Про це повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіціі в Рівному.

«Сьогодні, 20 березня, близько третьої години ночі на вулиці Степана Бандери обласного центру стався вибух, в результаті якого пошкоджено стіну та дах гаражного приміщення Управління патрульної поліції в Рівному. Ніхто не постраждав», – уточнили в поліції.

Меру Рівного не вистачило двох років, щоб упорядкувати площу перед обласною філармонієюМіський голова Рівного Володимир Хомко провалив обіцянку впорядкувати площу навпроти обласної філармонії, дану ще 2015 року.

При огляді місця події правоохоронці виявили тубус від РПГ-22. Приміщення пошкодженого гаражного боксу було переобладнано під тренажерний зал, під час вибуху там нікого не було.

За фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї розпочато досудове розслідування за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. З метою затримання зловмисників в області введено план «Перехоплення» і посилено заходи щодо забезпечення громадської безпеки та порядку.

Нагадаємо, замість обіцяного мером Володимиром Хомко щорічного виділення 1 млн грн на облаштування велосипедної інфраструктури Рівного в 2016 році на це з міського бюджету виділили лише 96 тисяч гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: