Замість обіцяного мером мільйона в Рівному на велодоріжки виділили менш ніж сто тисяч

Читать на русском
Міський голова Рівного не зміг забезпечити щорічне виділення 1 млн грн на облаштування велосипедної інфраструктури міста.
Володимир ХомкоФото з відкритих джерел

Замість обіцяного мером Володимиром Хомком щорічного виділення 1 млн грн на облаштування велосипедної інфраструктури Рівного в 2016 році на ці потреби з міського Бюджету виділили лише 96 тис. грн.

Про це, перевіряючи обіцянку міського голови щороку виділяти на заходи з облаштування велосипедної інфраструктури обласного центру 1 млн грн, довідалося «Слово і Діло».

Відповідну заяву Хомко зробив 30 червня 2015 року. Станом на 29 грудня того ж року на Програму розвитку велоінфраструктури в місті Рівному на 2014–2019 роки виділили лише 50 тис. грн. Щоправда, вже 4 лютого минулого року в Рівненській міськраді «Слову і Ділу» повідомили, що всього на виконання вищевказаної програми з міського бюджету було виділено 602,4 тис. грн, хоча фактичних видатків на той момент іще не було.

За рік аналітики порталу знову направили запит до міської адміністрації, і на початку березня там повідомили, що у 2016 році з міського бюджету Рівного на Програму розвитку велоінфраструктури виділили всього-на-всього 96 тис. грн.

Це дає «Слову і Ділу» підставу надати цій обіцянці рівненського градоначальника статус «не виконано». Зі 160 обіцянок Хомка, зареєстрованих «Словом і Ділом», він виконав наразі 78. У рейтингу відповідальності мерів обласних центрів України він перебуває на високому 4-му місці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: