Погода на вихідні: в Україні мокрий сніг, вітер та дощ

Читать на русском
Вихідними, 18 та 19 березня, погода в Україні дещо погіршиться, подекуди можуть пройти дощі та сніг. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

Вихідними, 18 та 19 березня, погода в Україні дещо погіршиться, подекуди можуть пройти дощі та сніг.

Про це у Facebook написала синоптик Наталка Діденко, повідомляє «Слово і Діло».

Вона зазначила, що на державу суне чергове погіршення погоди, через що вихідними варто очікувати дощу, мокрого снігу, сильного вітру, та коливань атмосферного тиску, які призведуть до мігреней та болю в колінах.

Синоптики: в Україну прийде аномальна спека вже навесніЗа прогнозами синоптиків, після заморозків в третій декаді березня, в Україні очікується сухий квітень і аномальна спека на початку травня.

Зокрема, сьогодні погода буде мінливою, опади та прояснення чергуватимуться протягом всієї доби. Температура вдень становитиме +4 - +9 градусів, подекуди очікується до +10 - +12°C.

«У неділю погода в Україні комфорту не обіцяє – дощ, мокрий сніг та сильний вітер. Ще й трохи навіть похолодає. Скрізь +3 - +8 градусів. У Києві найближчої ночі та вранці буде сухо. А ось вдень хмарність збільшиться і можливий невеликий дощ. Надвечір у суботу знову прояснить», – наголосила Діденко.

Нагадаємо, раніше синоптики прогнозували похолодання в кінці березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: