Синоптики прогнозують зниження темпаратури

Читать на русском
У вівторок синоптики обіцяють опади та зниження температури. До середини тижня в Україні очікуються дощі з мокрим снігом.

Українців в найближчі кілька днів чекає похолодання до +4 градусів. Крім того, в середу на більшій території країни пройдуть сильні дощі з мокрим снігом. Відносно теплу погоду синоптики прогнозують на півдні – тут удень потеплішає до +9 градусів.

Про це пише «Сегодня», передає «Слово і Діло».

У вівторок, 14 березня, температура повітря на заході, в центрі та на сході України буде коливатися в межах +6... +8 градусів. Водночас на півдні стовпчик термометра підніметься до позначки +10 градусів. На півночі цього дня, згідно з прогнозом синоптиків, повітря прогріється до +7... +9 градусів. Невеликий дощ очікується практично на всій території країни, крім півночі, Вінницької та Луганської областей.

У Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1... +1 градус, удень +7... +9 градусів.

У середу, 15 березня, опади очікуються на заході України, а також у Київській, Черкаській, Чернігівській та Сумській областях, на решті території – мінлива хмарність. На півдні стовпчик термометра коливатиметься в межах +8... +9 градусів, на сході, в центрі, на півночі й заході +7... +9 градусів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: