Меркель обговорить із Трампом ситуацію в Україні

Читать на русском
Меркель вирушила до Вашингтона для зустрічі з Трампом. Однією з тем переговорів канцлерки ФРН і президента США стануть дії Росії в Україні.

Анґела Меркель вирушила до Вашингтона для зустрічі з Дональдом Трампом. Однією з тем переговорів канцлерки ФРН і президента США стануть дії Росії в Україні.

Про це повідомляє УНН, передає «Слово і Діло».

Зустріч Меркель із Трампом: експерт розповів, яке питання буде ключовим під час переговорівПолітолог розповів, що може стати центральною темою переговорів Ангели Меркель із Дональдом Трампом та чи варто чекати якогось рішення щодо України.

У Білий дім Меркель, як очікується, прибуде в п’ятницю, близько 11 години за вашингтонським часом. На порозі її зустріне президент, а потім буде півгодини розмовляти з нею віч-на-віч.

Прес-конференція лідерів двох держав, яка, згідно з протоколом, відбудеться близько 13 години за вашингтонським часом, не буде завершенням візиту. Після неї запланований ще й спільний робочий обід, в ході якого переговори триватимуть. Увечері того ж дня Меркель збирається вилетіти назад до Берліна.

Головними ж темами переговорів в Берліні вважають ті з них, які зачіпають німецькі інтереси економічної і політичної безпеки, тобто, як пояснив один з радників канцлерки, «ситуація в Євросоюзі, навколо нього і особливо — ситуація в Україні, що пов’язана з відносинами з Росією».

Раніше повідомлялось, що Трамп попросить у Меркель ради з Донбасу і Путіну.

Нагадаємо, що Меркель підтримала Нідерланди у конфлікті з Туреччиною.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: