Вибух на заводі в Запоріжжі: затримали трьох осіб

Читать на русском
За фактом вибуху внесено відомості до ЄРДР і розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей).

У справі щодо вибуху на заводі «Запоріжкокс» затримали трьох осіб, порушено кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області, передає «Слово і Діло».

Працівники ТОВ «Пром-Інтегра» на підставі договору підряду на території цеху з відбору та очищення коксового газу проводили поточний ремонт і техобслуговування обладнання.

«Близько 15-ї години під час проведення зварювальних робіт стався вибух накопичувавча води, в якому був охолоджений технологічний коксовий газ, у результаті чого загинули чотири працівника товариства-підрядника», – йдеться в повідомленні.

Попередньою причиною вибуху є порушення технологічного регламенту при проведенні вогневих робіт.

За фактом вибуху внесено відомості до ЄРДР і порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт із підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей).

За ст. 208 КПК України затримали двох керівників структурних підрозділів підприємства та працівника підрозділу Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: