У Сирії смертник підірвав себе в приміщенні суду, 25 людей загинули

Читать на русском
Терорист-смертник підірвав себе в Дамаску (Сирія) всередині старої будівлі Палацу Правосуддя в районі Аль-Хамідія.
VOA News

Терорист-смертник підірвав себе в Дамаску (Сирія) всередині старої будівлі Палацу Правосуддя в районі Аль-Хамідія.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сирійське агентство SANA.

За попередніми даними, в результаті нападу загинули 25 осіб. Багато з тих, хто перебував у будівлі, отримали поранення, проте точну кількість потерпілих не назвали.

Міноборони РФ заперечує бомбардування бойовиків в СиріїУ Міністерстві оборони РФ заявили, що бойова авіація Росії і Сирії не завдавали удари по районам, які були вказані військовими США як райони дії проамериканських опозиційних сил.

11 березня в Сирії також сталися два вибухи. Один стався в центрі міста на узбіччі дороги, коли поруч проїжджав автобус. Другий вибух здійснив смертник. У результаті цього теракту 74 людей загинули й понад 120 отримали поранення.

Нагадаємо, представники сирійської опозиції вирішили не брати участь у зустрічі з питань врегулювання ситуації в країні в Астані (Казахстан), оскільки російська авіація продовжує бомбардування всупереч домовленостям про припинення вогню.

За даними Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини, за шість років громадянської війни в Сирії півмільйона людей загинули або вважаються зниклими безвісти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: