У ДТЕК повідомляють про втрату контролю над підприємствами в ОРДЛО

Читать на русском

В енергетичному холдингу ДТЕК розповіли про втрату контролю над підприємствами в самопроголошених республіках.

ДТЕК втратив контроль над усіма своїми підприємствами в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Про це йдеться в біржовому повідомленні енергохолдингу, передає «Слово і Діло».

«Станом на 15 березня 2017 року активи групи ДТЕК, а саме ПрАТ «ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу», ТОВ «Моспінське ВПП», ПрАТ «ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля», ТОВ «ДТЕК Східенерго» (ВП «Зуївська ТЕС») , ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго», ТОВ «Техремпоставка», ТОВ «ДТЕК Свердловантрацит», ТОВ «ДТЕК Ровенькиантрацит», ТОВ «Електроналадка», ТОВ «ДТЕК Високовольтні мережі» та ТОВ «ДТЕК Сервіс», що розташовані на НКТ, були вилучені так званими «ДНР» та «ЛНР», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі холдингу уточнюють, що директори всіх зазначених підприємств отримали повідомлення про необхідність перереєстрації в так званих «ДНР» та «ЛНР» і початок інвентаризації майна.

«З цього моменту ДТЕК не контролює роботу цих підприємств. Компанія вважає неприйнятною вимогу про перереєстрацію наших підприємств, жодні форми тиску не змусять ДТЕК змінити юрисдикцію своїх активів», – наголошується в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, на засіданні РНБО Президент Петро Порошенко запропонував повністю призупинити транспортне сполучення з ОРДЛО. Пізніше секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив про припинення сполучення до 13 години.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: