Компанія «Миронівський хлібопродукт» (МХП) планує запустити підприємство з переробки м'яса птиці в Словаччині в 2017 році.
Про це агентству «Українські новини» повідомила фінансовий директор МХП Вікторія Капелюшна, передає «Слово і Діло».
Наразі підприємство в Нідерландах працює на максимальній потужності – 1,5 тис. тонн на місяць.
«Ми готуємося до відкриття схожого проекту в Словаччині цього року», – сказала фінансовий директор компанії.
Запланований обсяг інвестицій і потужності цього підприємства поки не розголошуються, але Капелюшна зазначила, що це буде підприємство, аналогічне за цими показниками до того, що працює в Нідерландах.
Нагадаємо, Україна збільшила обсяги виробництва м'яса.
Раніше повідомлялося, що в Україні побільшало виробників органічної продукції.
ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM
найважливіше від «Слово і діло»