Український агрохолдинг планує відкрити завод у Словаччині

Читать на русском
Компанія Миронівський хлібопродукт планує запустити підприємство з переробки м'яса птиці в Словаччині в 2017 році.

Компанія «Миронівський хлібопродукт» (МХП) планує запустити підприємство з переробки м'яса птиці в Словаччині в 2017 році.

Про це агентству «Українські новини» повідомила фінансовий директор МХП Вікторія Капелюшна, передає «Слово і Діло».

В Україні встановили рекорд виробництва м'яса птиціУкраїнські підприємства виробили 991 тис. тонн м'яса птиці за підсумками 2016 року, що на 12% більше, ніж у 2015 році.

Наразі підприємство в Нідерландах працює на максимальній потужності – 1,5 тис. тонн на місяць.

«Ми готуємося до відкриття схожого проекту в Словаччині цього року», – сказала фінансовий директор компанії.

Запланований обсяг інвестицій і потужності цього підприємства поки не розголошуються, але Капелюшна зазначила, що це буде підприємство, аналогічне за цими показниками до того, що працює в Нідерландах.

Нагадаємо, Україна збільшила обсяги виробництва м'яса.

Раніше повідомлялося, що в Україні побільшало виробників органічної продукції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: