Бойовики 46 разів обстріляли українські позиції з початку доби

Читать на русском
З початку доби бойовики 46 разів порушили режим тиші в зоні антитерористичної операції із застосуванням танків, мінометів і гранатометів.

З початку доби бойовики 46 разів порушили режим тиші в зоні антитерористичної операції із застосуванням танків, мінометів і гранатометів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку прес-центр штабу АТО в Facebook.

«Російсько-терористичні війська продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України та з початку доби здійснили 46 обстрілів сил АТО», – зазначено у зведенні.

На донецькому напрямку під вогнем мінометів, гранатометів і стрілецької зброї виявилися захисники Авдіївки, Троїцького і Луганського.

Турчинов: до 13:00 повністю перекриємо транспортний зв'язок з окупованим ДонбасомРада нацбезпеки підтримала тимчасове припинення транспортного сполучення з непідконтрольними територіями Донецької та Луганської областей у зв'язку із захопленням українських підприємств і загостренням ситуації в зоні АТО.

По позиціях біля Авдіївки бив танк і вели вогонь снайпери. Опорні пункти в районі Пісок обстріляли з БМП. Біля Кам'янки, Троїцького і шахти Бутівка – велися обстріли з мінометів калібру 120 мм.

На маріупольському напрямку найбільша щільність обстрілів була зафіксована в Широкиному і Водяному – ворог використовував кулемети, БМП і зенітні установки. По позиціях в районі Гнутового вівся вогонь з СПГ, під Новогригорівкою – з БМП, біля Мар'їнки – з великокаліберних кулеметів.

На луганському напрямку в районі Новозванівки велися обстріли з гранатометів різних систем.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 106 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, в результаті яких 6 українських військових були поранені і один травмований.

В результаті обстрілу в черговий раз була знеструмлена Авдіївка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: