Трамп заявив про перебудову діяльності уряду США

Читать на русском
У США анонсували масштабну реформу виконавчої влади. Американський президент уже підписав відповідний указ.

Президент США Дональд Трамп підписав указ «Всеохоплюючий план реорганізації виконавчої гілки влади». Документ передбачає реформу діяльності уряду США з метою заощадження коштів.

Про це повідомили в Білому домі, передає «Слово і Діло».

За словами Трампа, держуправління в США збудовано вкрай неефективно й саме зараз прийшов час змінити систему.

«Ми зібрали один із найвидвтніших кабінетів (міністрів – Ред.) в історії, я впевнений в цьому. І ми хочемо наділити його повноваженнями, які дозволять відомствам бути настільки сильними та ефективними, наскільки можливо, й ми знаємо, як це зробити», – заявив Трамп після підписання указу.

При цьому американський президент зазначив, що багато функцій у держапараті зараз дублюються, а мільярди доларів ідуть просто в нікуди.

«Цей указ вимагає глибокого аналізу кожного виконавчого органу та відомства з тим, щоб побачити, де відбувається марнотратство коштів, як може бути покращена якість послуг та чи дійсно програми служать громадянам Америки», – підкреслив Трамп.

Команда «Т»: хто допомагатиме Трампу керувати США«Слово і Діло» зібрало докупи всіх імовірних претендентів на ключові державні посади у США за президентства Трампа, а також його найвідоміших радників.

Нагадаємо, 1 березня в дебютному виступі перед Конгресом американський лідер уже анонсував «перебудову США» та озвучив деталі нового курсу країни.

Раніше Трамп визначив два ключових правила для адміністрації США: купуй американське та наймай американців.

Ознайомитися з ключовими фігурами команди нового президента Штатів можна в матеріалі «Слова і Діла» «Команда «Т». Хто буде допомагати Трампу управляти США».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: