Український держбанк випустить платіжні карти з кукурудзи

Читать на русском
«Укргазбанк» впроваджує інноваційний метод випуску банківських карт заснований на використанні екологічно чистих продуктів.

«Укргазбанк» впроваджує інноваційний метод випуску банківських карт заснований на використанні екологічно чистих продуктів.

Про це повідомив голова правління банку Кирило Шевченко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Вже скоро клієнти «Укргазбанку» зможуть забути про звичайний «пластик». Спільно з MasterCard ми реалізували унікальний для Східної Європи картковий еко-продукт, який буде виготовлятися виключно з біосировини - зерен кукурудзи і цукрового очерету. Тобто жодної шкоди для навколишнього середовища після утилізації», - зазначив він.

До кожної такої карти буде додаватися сертифікат на висадження іменного паркового дерева.

Мін'юст заарештував рахунки «Укргазбанку»У банку припускають, що арешт рахунків був ініційований несумлінними позичальниками й спрямований на зрив поточної роботи банку з повернення проблемної заборгованості.

Нагадаємо, що 94,94% акцій «Укргазбанку» належить державі внаслідок рекапіталізації.

На початку лютого 2017 року Мінфін повідомив про те, що «Укргазбанк» готовий до продажу приватним інвесторам, як це передбачено стратегією розвитку держбанків.

Стратегія передбачає продаж 20% акцій «Ощадбанку» і «Укрексімбанку» до середини 2018 року і повний продаж «Укргазбанку» протягом 2017 року.

Раніше НБУ назвав найприбутковіші і збиткові банки України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: