Росія таки зважилася їхати на «Євробачення» й назвала учасника

Читать на русском
Стало відомо ім'я артиста, який представить Росію на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 у Києві.

Стало відомо ім'я артиста, який представить Росію на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017» у Києві.

Про це повідомляє російський Перший канал, пише «Слово і Діло».

Росію на конкурсі «Євробачення-2017 представить співачка Юлія Самойлова з піснею Flame Is Burning (Вогонь горить).

«Ніщо - ні вік, ні фізичні обмеження - не можуть перешкодити, якщо люди хочуть чогось досягти, зробити щось важливе для себе, для сім'ї, для всіх. Юлія Самойлова довела своїм життям, своєю творчістю, що для неї немає ніяких перешкод», - йдеться в повідомленні телеканалу.

Київ очікує на астрономічний прибуток від «Євробачення-2017»Згідно з прогнозами КМДА, проведення «Євробачення-2017» в столиці України може принести прибуток в 600 мільйонів гривень.

Юлія Самойлова є фіналістом музичного телепроекту Фактор А (2-е місце), володаркою нагороди Золота премія Алли (премія Алли Пугачової).

Нагадаємо, що Україну на пісенному конкурсі цьогоріч представить група O.Torvald.

Пісенний конкурс «Євробачення-2017» пройде в Києві завдяки перемозі Джамали на пісенному конкурсі 2016 року, що пройшов у Стокгольмі. Півфінали пройдуть 9 травня і 11 травня, а фінал конкурсу відбудеться 13 травня 2017 року.

Раніше російський співак Філіп Кіркоров закликав Росію відмовитися від участі в міжнародному музичному конкурсі «Євробачення». Також російська сторона запевнила організаторів «Євробачення», що не влаштовуватиме провокацій на конкурсі в Києві.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: