«Євробачення-2017» обрало нового креативника

Читать на русском
Організаторський склад «Євробачення-2017» поповнився новообраним креативним директором в особі відомого режисера Сергія Проскурні.

Організаторський склад «Євробачення-2017» поповнився новообраним креативним директором в особі відомого режисера Сергія Проскурні.

Про це повідомили на «UA:Перший», пише «Слово і діло».

Сергій Проскурня є відомим українським театральним режисером, продюсером і лауреатом премії Національної спілки театральних діячів України «Експеримент».

До організації конкурсу Сергій приєднався ще влітку минулого року під час вибору місця проведення «Євробачення» серед міст-заявників.

Ще вісім місяців тому я розумів, що доведеться активно залучитися до роботи. Ми повинні взяти по максимуму від проведення такого міжнародного форуму. Я дуже радий приєднатися до цієї масштабної події, - розповів Сергій Проскурня.

Зараз креативний директор створюватиме творчоу концепцію і художнє втілення таких подій як Червона доріжка і церемонія відкриття (The Red Carpet Eventand Opening Ceremony), Євромістечко (Eurovillage), Євроклуб (Euroclub), вечірка закриття (Afterparty).

Також він координуватиме заходи «Євробачення» на Софіївській, Поштовій, Контрактовій, Троїцькій площі, на території меморіалу Київська фортеця і на локаціях навколо МВЦ.

Нагадаємо, що 13 лютого креативна команда Євробачення-2017 пішла у відставку через зрив тендерів і відсутність прозорості. Однак уже 17 лютого керівництво Євробачення в Україні заявило, що за 72 години заміна креативної команди знайдена.

Як повідомлялося, згідно з прогнозами КМДА, проведення «Євробачення-2017» в столиці України може принести прибуток в 600 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: