Кіркоров погрожує влаштувати бойкот «Євробачення» в Києві

Читать на русском
Російський співак Філіп Кіркоров закликав Росію відмовитися від участі в міжнародному музичному «Євробачення», який відбудеться в травні в столиці України.

Російський співак Філіп Кіркоров закликав Росію відмовитися від участі в міжнародному музичному конкурсі «Євробачення», який відбудеться в травні в столиці України.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на kp.ru.

«Зважаючи на події минулого року, не бачу жодного сенсу в участі в цьому конкурсі», - зазначив Кіркоров. Він підкреслив, що на минулорічному змаганні судді необґрунтовано поставили «незрозуміло на якій підставі» співакові Сергію Лазарєву нулі.

«Який сенс брати участь в конкурсі, в якому просто зводять рахунки з нашою країною? Навіщо їхати туди, де нас не чекають?» - запитав Кіркоров.

«Євробачення» в 2017 році проводиться в Києві, адже в конкурсі 2016 року перемогла українська співачка Джамала. Дати півфіналів - 9 травня і 11 травня, фінал відбудеться 13 травня.

Раніше, російська сторона запевнила організаторів Євробачення, що не влаштує провокацій на конкурсі в Києві.

Нагадаємо, Росія не відправлятиме своїх учасників на «Євробачення», які в Україні занесені як особи, що загрожують національній безпеці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: