Авдіївка знову без світла і води – ДСНС

Читать на русском
Станом на 7 ранку в Авдіївці з усіх комунальних послуг доступне було тільки теплопостачання, кажуть у ДСНС.
Фото з відкритих джерел

Станом на 7 ранку неділі в Авдіївці не здійснювалося електро- та водопостачання міста, коксохімічного заводу й Донецької фільтрувальної станції.

Це викликано пошкодженням високовольтної лінії, що сталося 11 березня, передає «Слово і Діло» з посиланням на Держслужбу з питань надзвичайних ситуацій.

За минулу добу в зоні проведення АТО загинули двоє українських військовослужбовцівВ ході бойового зіткнення в зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє українських військовослужбовців, всього ж бойовики відкривали вогонь по нашим військовим 75 разів.

При цьому, як повідомляють у відомстві, теплопостачання в місті здійснюється централізовано за рахунок генерації коксохімічного заводу.

«Станом на 7 годину 12 березня централізоване електропостачання відсутнє. Теплопостачання в місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі. Водопостачання міста тимчасово припинено», – повідомляють у ГСЧС.

Як відомо, подача електрики в Авдіївці була відновлена лише кілька днів тому – 7 березня. Наступного дня була підключена до енергопостачання Донецька фільтрувальна станція.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: