НАБУ завело кримінальну справу на першого заступника Грицака

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро зареєструвало кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення першого заступника голови Служби безпеки України.

Національне антикорупційне бюро зареєструвало кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення першого заступника голови Служби безпеки України.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАБУ.

«10 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом незаконного збагачення першого заступника голови Служби безпеки України (стаття 368-2 Кримінального кодексу України)», – йдеться в повідомленні.

Як підстава для реєстрації кримінального провадження, відповідно до ст. 214 Кримінального процесуального кодексу України, названі матеріали журналістських розслідувань.

НАБУ завершило первинну перевірку кандидатів на посади у Верховному судіУ Національному антикорупційному бюро України повідомили про завершення первинної перевірки інформації щодо кандидатів до Верховного суду.

Розслідування доручено Головному підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

Нагадаємо, слідчі НАБУ не вручатимуть нової підозри в рамках розслідування так званої «газової справи» усуненому голові ДФС Роману Насірову.

Раніше детективи НАБУ завершили досудове розслідування стосовно заступника начальника відділу Генпрокуратури, яка намагалася дати хабара для впливу на результати позапланової виїзної ревізії фінансово-господарської діяльності ГПУ, ініційованої НАБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: