НАЗК перевірить е-декларації суддів Верховного суду, Вищого госпсуду та інших чиновників

Читать на русском
У Національному агентстві з питань запобігання корупції взялися ще за одинадцять суб'єктів е-декларування.
фото: УНІАН

Національне агентство з питань запобігання корупції починає повну перевірку декларацій 11 осіб, серед яких судді Верховного суду, Вищого господарського суду, співробітники Національної поліції та інші чиновники.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАЗК, передає «Слово і Діло».

«Національне агентство з питань запобігання корупції розпочинає повну перевірку декларацій 11 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за зверненнями викривачів та правоохоронних органів. Таке рішення ухвалено на засіданні НАЗК. Підставою для проведення повної перевірки декларацій стала інформація про можливе зазначення в деклараціях недостовірних відомостей, отримана НАЗК від фізичних осіб, громадських організацій та правоохоронних органів. Зокрема, уповноважені особи НАЗК перевірять декларації деяких суддів Верховного суду України, суддю Вищого господарського суду, співробітників поліції, посадових осіб органів місцевого самоврядування», – пояснили в НАЗК.

Також, в Агентстві повідомляють про відмову в проведенні повної перевірки 31 е-декларації за зверненнями фізичних, юридичних осіб, ЗМІ та інших джерел про можливе зазначення в документах недостовірних відомостей.

Нагадаємо, НАЗК перевірить поїздку відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова на інавгурацію Трампа.

Раніше НАЗК надало «Опоблоку» 12 млн грн держфінансування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: