АТО: п'ятеро військових поранені, бойовики ведуть вогонь із мінометів

Читать на русском
Протягом минулої доби в зоні АТО були поранені п'ятеро українських військових, один отримав травми.

Протягом минулої доби в зоні АТО були поранені п'ятеро українських військових, один отримав травми.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

Всього за минулу добу було зафіксовано 80 обстрілів. На більшості напрямків бойовики застосовували міномети – обстріли з них зафіксовані на маріупольському, донецькому та луганському напрямках.

Бойовики зі школи в Кіровську обстрілюють позиції сил АТО – штабУ прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли, як незаконні збройні формування прикриваються школою.

На маріупольському напрямку бойовики обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Водяне, Мар'їнку, Павлопіль і Богданівку з мінометів різних калібрів. Із гранатометів і стрілецької зброї вели вогонь по Лебединському, Старогнатівці, Тарамчуку та Мар'їнці, а також Новогригорівці, Широкиному, Чермалику, Водяному та Гнутовому. По Талаківці працював снайпер.

На луганському напрямку з мінометів різних калібрів терористи обстріляли Кримське, Новоолександрівку та Попасну, з гранатометів і стрілецької зброї – Новозванівку, Новоолександрівку та Станицю Луганську.

На донецькому напрямку стріляли з мінометів по Невельському, Майорську, Авдіївці, Дачі та Луганському, з гранатометів і стрілецької зброї – по Опитному, Кам'янці, Луганському, Пісках, Невельському, Авдіївці, Зайцевому та Троїцькому. По Троїцькому гібридна армія РФ відкривала вогонь також із зенітних установок.

Нагадаємо, місія ОБСЄ заявила про зменшення кількості обстрілів у зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: