Президент підписав закон про посилену співпрацю з Евроюстицією

Читать на русском
Порошенко підписав закон про посилену співпрацю України та Європейської організації з питань юстиції в боротьбі з тяжкими злочинами, організованою злочинністю і тероризмом.

Україна почне посилене співробітництво з Європейською організацією з питань юстиції. Це черговий крок на шляху України до євроінтеграції у правовому просторі.

Президент України Петро Порошенко підписав Закон України «Про ратифікацію Угоди про співробітництво між Україною та Європейською організацією з питань юстиції», передає «Слово і Діло», з посиланням на УНН.

Угода про співробітництво між Україною та Європейською організацією з питань юстиції була підписана 27 червня 2016 року в Брюсселі.

Петро ПорошенкоНародний депутат України

Метою Угоди є посилення співробітництва між Україною та Європейською організацією з питань юстиції в боротьбі з тяжкими злочинами, зокрема організованою злочинністю і тероризмом.

Угода вдосконалить співробітництво між Україною та Євроюстом та сприятиме координації розслідувань, що проводяться на території України і держав-членів Європейського Союзу.

Компетентним органом для виконання положень цієї Угоди в Україні визначається Генеральна прокуратура України.

Раніше, Нідерланди зареєстрували пропозицію про ратифікацію Угоди.

Нагадаємо, Кабмін призначив заступником міністра енергетики з євроінтеграції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: