Доба в АТО: четверо поранені, один травмований

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли, скільки українських військових отримали поранення вчора.

За минулу добу в зоні проведення АТО зафіксовано 108 обстрілів. Четверо українських військових поранені, один травмований.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, повідомляє «Слово і Діло».

«Загалом зафіксовано 108 обстрілів. Четверо військових отримали поранення, одна людина травмована», – повідомляють в прес-центрі.

На донецькому напрямку окупанти зі 122 міліметрової артилерії обстрілювали наші позиції в районі Зайцевого. З мінометів різних калібрів - Північне, шахту Бутовку, Луганське, Авдіївку, Зайцеве, Верхньоторецьке, а з гранатометів та стрілецької зброї – Луганське, Кам’янку, Троїцьке, Піски. По Пісках вогонь вели БМП загарбників. По Новоселівці – снайпер.

На маріупольському напрямку з артилерії неодноразово обстрілювали Талаківку та Тарамчук. Танки вели вогонь по Широкиному, а з мінометів різних калібрів окупанти багаторазово обстрілювали Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Мар’їнку, Талаківку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Березове, Новотроїцьке, Водяне, Гнутове, Павлопіль, Мар’їнку, Широкине. По Широкиному вели вогонь зенітні установки.

На луганському напрямку зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Кримське. З мінометів – Малинове, Оріхове, Новоолександрівку, знову ж Кримське та Новотошківське. Також Новотошківське неодноразово обстрілювали з ПТРК. З стрілецької зброї – Новоолександрівку та Новозванівку. По Станиці Луганській – снайпер.

Нагадаємо, за минулу добу КПВВ в зоні АТО перетнули понад 22 тисячі осіб.

Раніше в прес-центрі штабу АТО повідомили про збільшення бойовиками обстрілів вдвічі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: