Доба в АТО: бойовики вдвічі збільшили кількість обстрілів

Читать на русском
За добу 6 березня терористичні війська на Донбасі 122 рази обстріляли позиції сил АТО, в результаті чого один український військовий загинув, четверо – поранені, один – травмований.

За добу 6 березня терористичні війська на Донбасі 122 рази обстріляли позиції сил АТО, в результаті чого один український військовий загинув, четверо – поранені, один – травмований.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО в Facebook, інформує «Слово і Діло».

На маріупольському напрямку танки вели вогонь по Водяному та Лебединському. Також по Водяному вівся вогонь з артилерії. З мінометів різних калібрів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів і стрілецької зброї обстріляли Гнутове, Новотроїцьке, Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Новогригорівку та Широкине. З мінометів обстріляли Гнутове, Чермалик, Талаківку, Павлопіль, Водяне. По Березовому, Водяному та Широкиному вогонь вели з БМП. Також тут стріляли снайпери.

На донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстріляли Авдіївку, Майорськ, Троїцьке, Верхньоторецьке, Новгородське, Піски. З гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Південне, Піски, Зайцеве, Верхньоторецьке, Кам'янку та Невельське. По Кам'янці вогонь вів снайпер, по Луганському – БМП.

На луганському напрямку зі 152-мм артилерії обстріляли Кримське, з мінометів різних калібрів – Новоолександрівку, Попасну, Новотошківське, Кримське, Троїцьке, Оріхове, з гранатометів – Троїцьке, Новоолександрівку, Новозванівку, Кримське.

У «ЛНР» заявляють про нібито 10 обстрілів своїх позицій за добу, а в «ДНР» стверджують про нібито обстріл своїх позицій у селі Спартак із реактивних систем залпового вогню «Град».

Нагадаємо, за добу 5 березня зафіксували 54 обстріли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: