Онищенко назвав «провалом» затримання Насірова

Читать на русском
Народний депутат Олександр Онищенко, який перебуває в розшуку, заявив, що в його відносинах з головою Державної фіскальної служби України Романом Насіровим грошей не було.
Олександр Онищенко

Народний депутат Олександр Онищенко, який перебуває в розшуку, заявив, що в його відносинах з головою Державної фіскальної служби України Романом Насіровим «грошей не було».

Про це повідомляє Еспресо.TV, пише «Слово і Діло».

«Це найбільший провал, який здійснювало і зробить НАБУ. Слідство нічого не доведе. Тому що в моїх взаєминах з Насіровим грошей не було. У той же час затримати і заарештувати фігуру такого рівня – удар по НАБУ і владі в цілому», – розповів Онищенко.

Нардеп-утікач додав, що «дискредитація однієї людини може закінчитися дискредитацією всієї антикорупційної системи».

Насірову вручили підозру, у нього стався інфарктСлідчі Національного антикорупційного бюро України вручили підозру голові Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Нагадаємо, Насірову інкримінують зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями голови ГФС про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаних з нардепом Олександром Онищенком.

При цьому керівник САП Назар Холодницький раніше підтвердив факт обшуків в ГФС.

Зазначимо, Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з держкомпанією «Укргазвидобування», в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько трьох мільярдів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: