Сьогодні Солом'янський райсуд Києва буде обирати запобіжний захід Насирову – САП

Читать на русском
Солом’янський райсуд Києва сьогодні розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу відстороненого від посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову, підозрюваного у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.
Фото: УНІАН

У суботу ввечері, 4 березня, Солом'янський райсуд Києва розгляне клопотання про обрання запобіжного заходу усуненому з посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову, підозрюваного у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки.

Про це повідомляє УНІАН, передає «Слово і Діло».

Лікарі спростували інфаркт Насірова – нардепЛікарі спростували інформацію щодо інфаркту голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Про це розповів народний депутат від фракції Самопоміч Андрій Журжій.

«Судове засідання призначено на сьогодні на 19.00 у Солом'янському райсуді на вул. Чорновола», - повідомили в прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

В суботу, 4 березня, близько 11 ранку Романа Насірова перевезли з клінічної лікарні «Феофанія» до Інституту кардіології імені академіка М.Д.Стражеско.

2 березня детективи Національного антикорупційного бюро України затримали Романа Насірова - голову Державної фіскальної служби, який на той момент знаходився в клініці «Феофанія».

Раніше НАБУ назвали дату судового засідання по справі Насірова.

Нагадаємо, Насіров пообіцяв не тікати з України і з'явитися в суд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: