Мер Києва назвав імовірну дату початку будівництва транспортної розв'язки на Шулявці

Читать на русском
У Київській міській державній адміністрації назвали приблизні дати реконструкції Шулявського моста і будівництва там розв'язки.
Віталій Кличко

Реконструкція Шулявського шляхопроводу була запланована на 2017-й рік і вже наприкінці цього року столична влада планує почати будівництво транспортної розв'язки на Шулявці.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів розповів міський голова Києва Віталій Кличко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми обмежили рух транспорту на Шулявському шляхопроводі, тобто розмір проїжджої частини з двох сторін. І обмежили рух вантажівок у цілому по місту, щоб великогабаритний транспорт не створював пробки і не руйнував інфраструктуру», – заявив Кличко.

За його словами, Державний дорожній науково-дослідний інститут провів необхідні технічні випробування моста і в результаті дозволив рух шляхопроводом.

Мер підкреслив, що початок ремонту Шулявського шляхопроводу і будівництво розв'язки було заплановано на кінець цього року. Як повідомив Кличко, для реалізації проекту розв'язки необхідно орієнтовно 1,5-2 роки.

«Не тільки ремонт (запланований на 2017 рік – Ред.), але й будівництво розв'язки. Був розроблений проект, який вже в цьому році почнемо втілювати, щоб зробити нормальну розв'язку і реконструкцію цього шляхопроводу», - зазначив мер.

Нагадаємо, Кличко озвучив орієнтовну вартість реконструкції Шулявського моста.

Раніше мер Києва вирішив звільнити свого заступника.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: