Кабмін передбачив фіндопомогу на випадок смерті працівників НАБУ

Читать на русском
Одноразову грошову компенсацію в розмірі останньої зарплати за 10 років отримає сім'я загиблого під час виконання службових обов'язків співробітника Національного антикорупційного бюро.

Одноразову грошову компенсацію в розмірі останньої зарплати за 10 років отримає сім'я у випадку загибелі під час виконання службових обов'язків працівника Національного антикорупційного бюро.

Таке рішення на засіданні ухвалив Кабінет міністрів, також уряд затвердив порядок та умови виплати, повідомляє «Слово і Діло».

У прес-службі Міністерства соціальної політики пояснили: «У разі загибелі особи начальницького складу або працівника НАБУ при виконанні службових обов'язків членам його сім'ї надаватиметься одноразова грошова допомога в десятирічному розмірі оплати праці (грошового забезпечення) загиблого за останньою посадою, яку він обіймав».

Щоб отримати гроші, члени сім'ї загиблого протягом півроку з дати загибелі (смерті) повинні будуть подати заяву та відповідний перелік документів директору НАБУ.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін запевнив, що буде вимагати створення спеціальної групи ВРУ та громадянського суспільства для розслідування результатів роботи НАБУСказано 25 вересня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Рішення про виплату буде ухвалюватися в місячний строк після надходження відповідних документів.

Допомога буде виплачуватися рівними частинами всім членам сім'ї загиблого не пізніше 2 місяців з дня ухвалення рішення в межах і за рахунок коштів, передбачених у Державному бюджеті для НАБУ.

Виплата одноразової грошової допомоги здійснюватиметься шляхом перерахування на рахунок у банку.

Нагадаємо, раніше депутати повернули на доопрацювання проект постанови про аудитора в НАБУ.

Також в Антикорупційному бюро відзвітували про виконану роботу за весь час існування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: