Поліція відкрила справи проти очільників 6 політичних партій

Читать на русском
Нацполіція відкрила кримінальні провадження щодо керівників 6 політичних партій після того, НАПК в ході аналізу фінансових звітів виявило недостовірні відомості.

Нацполіція відкрила кримінальні провадження щодо керівників 6 політичних партій після того, як Національне агентство по запобіганню корупції виявило недостовірні відомості у фінансових звітах за третій квартал 2016 року.

Про це написала глава НАПК Наталія Корчак на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Корчак озвучила бюджет НАЗК на 2017 рікДиректор Нацагентства по запобіганню корупції Наталія Корчак назвала бюджет відомства на 2017 рік.

«Провадження відкрили на основі виявлення недостовірних відомостей під час аналізу звітів про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за третій квартал минулого року», - написала Корчак.

Провадження відкрито щодо керівників політичних партій «Самоврядна Українська Держава», «Зелені», «Власна Сила», «Партія Вільних Демократів», «Політичне Об'єднання «Пряма Дія» і «Комуністична партія України».

Раніше в НАПК повідомили про наміри брати участь в обшуках декларантів спільно з ГПУ.

Нагадаємо, що НАПК зафіксувала порушення в квартальних звітах 12 політичних партій. Також повідомлялося, що тільки 70 партій із задекларованих 349 реально працюють в Україні і подають фінансові звіти.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: