Нардеп Кодола відмовився від обіцянки відновити амбулаторію в Монастирищі?

Читать на русском
Депутат від Народного фронту, схоже, забув про те, як сам пообіцяв відновити медичну амбулаторію в селі Монастирище Ічнянського району Чернігівської області.
Олександр Кодола

Народний депутат Олександр Кодола, що в парламенті представляє фракцію «Народного фронту», так і не виконав обіцянку щодо відновлення сільської медичної амбулаторії в Ічнянському районі Чернігівської області.

Йдеться про амбулаторію села Монастирище, яке нардеп відвідав 1 грудня 2015 року, нагадує «Слово і Діло».

Тоді «слуга народу», як він сам себе назвав, написав на своїй сторінці у Facebook: «Село Монастирище Ічнянського району... На зустрічі з громадою прозвітував про рік роботи у Верховній Раді та отримав нові завдання від виборців. Будемо працювати над утепленням і заміною вікон у дитячому садочку та сільській школі, відновленням амбулаторії».

Проте, коли «Слово і Діло» звернулося до народного обранця з проханням висвітлити хід виконання його обіцянки щодо амбулаторії, то отримало таку відповідь: «Щодо вжиття заходів для відновлення амбулаторії в селі Монастирище Ічнянського району Чернігівської області, то відповідне звернення на моє ім’я не надходило».

Із цього аналітики порталу зробили висновок, що обіцянка не виконана. Більше того, виходячи з риторики відповіді на інформаційний запит, можна сказати, що політик, схоже, й не збирається її виконувати.

В рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради Кодола, маючи в активі всього 4 виконаних обіцянки з 20, посідає 182 місце.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: