Доба в АТО: один військовий загинув, ще двоє отримали поранення

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про минулі добі в зоні конфлікту.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 83 рази обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті яких один український військовий загинув, а двоє поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«Двох наших військових поранено, один – загинув», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку танк окупантів неодноразово вів вогонь по Авдіївці. З мінометів різних калібрів вони обстрілювали Піски, Зайцеве, Троїцьке та Кам’янку. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Новгородське, Піски, Авдіївку, Верхньоторецьке, Новоселівку, Луганське, Зайцеве. Снайпер обстрілював наші позиції в районі Новгородського.

На луганському напрямку з мінометів різних калібрів російсько-окупаційні війська обстріляли Попасну та Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів – Троїцьке, Кримське та Новоолександрівку. По Новозванівці вогонь вели БМП противника, а по Троїцькому – зенітні установки.

На маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Тарамчук, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Водяне, Павлопіль, Гнутове, Широкине, Новотроїцьке. По Широкиному вогонь вів снайпер.

Сутки в АТО: один военный погиб, еще двое получили раненияSlovoiDilo

Нагадаємо, вчора в штабі АТО повідомили про 54 обстріли з боку бойовиків.

Раніше двоє українських військових отримали поранення на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: