Двоє українських військових отримали поранення на Донбасі – штаб АТО

Читать на русском
Члени незаконних збройних формувань збільшили кількість обстрілів українських позицій на Донбасі.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 74 рази обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, в результаті чого двоє військових отримали поранення, ще семеро – травми.

Про це повідомляє прес-центр АТО, передає «Слово і Діло».

«Двоє наших військових поранені, семеро – травмовані», – йдеться в повідомленні.

На маріупольському напрямку з мінометів калібру 120 мм обстріляно Новотроїцьке. З великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Чермалик, Талаківку, Гнутове, Старогнатівку, Водяне, Широкине. По Водяному, Павлополю, Широкиному, Новотроїцькому та Гнутовому вели вогонь снайпери.

На донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм та 82 мм окупанти обстріляли Новолуганське, Авдіївку, Луганське, Зайцеве та Троїцьке, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Авдіївку, Піски, Новоселівку, Верхньоторецьке, Кам'янку, Луганське, Зайцеве та Жовте. По Опитному та Луганьському неодноразово вели вогонь БМП противника, по Авдіївці – снайпери.

На луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів російсько-окупаційні війська обстріляли Новоолександрівку, а з мінометів, гранатометів, стрілецької зброї та протитанкових ракетних комплексів – Новозванівку, снайпери – Станицю Луганську та Жовте.

Нагадаємо, вчора, 20 лютого, на Донбасі загинув один український військовий.

Раніше в ОБСЄ констатували збільшення кількості обстрілів у зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: