Названо найкращі пляжі на курортний сезон-2017

Читать на русском
Туристичний сервіс TripAdvisor склав список найкращих пляжних напрямків на поточний сезон, поставивши бразильський пляж Baia do Sancho на перше місце.

Туристичний сервіс TripAdvisor склав список найкращих пляжних напрямків на поточний сезон, поставивши бразильський пляж Baia do Sancho на перше місце.

Про це повідомляється на сайті туристичного сервісу, «Слово і Діло», посилаючись на Lenta.ru.

Цей пляж, який отримав нагороду «Вибір туристів 2017 року, розташований на архіпелазі Фернанду-ді-Норонья, що знаходиться в 350 кілометрах від північно-східного узбережжя Бразилії. Як відзначили в TripAdvisor, відпочивати на Baia do Sancho можна протягом року.

Літній відпочинок українців: дешево та без візВідсутність безвізового режиму з ЄС та слабке відновлення української економіки є головними перепонами для якісного відпочинку цього літа. Натомість значно зріс попит на внутрішній туризм та з’явились альтернативні пропозиції для відпочинку.

 Друге місце в рейтингу з 25 позицій отримав пляж в затоці Грейс-Бей на острові Провіденсіалес, що входить до складу Британської заморської території Теркс і Кайкос в Атлантичному океані. Замкнув трійку Eagle Beach на острові Аруба в Карибському морі. Четверту сходинку посів пляж Playa Paraiso на Кубі, п'яту - пляж Siesta Beach у Флориді (США).

У топ-10 також увійшли прибережні зони відпочинку в Іспанії, Мексиці, на Андаманських островах, в Греції і Еквадорі. Лідером європейського рейтингу став пляж Ла Конча в іспанській Країні Басків. Російські зони відпочинку в обидва списки не потрапили.

Вибір «Премія туристів» присуджується експертами TripAdvisor на основі відгуків туристів на сайті турсервісу.

Нагадаємо, Міністерство економічного розвитку і торгівлі створило Національній туристичній організації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: