Вуличних котів Києва визнали частиною екосистеми

Читать на русском
Вчора, 21 лютого, на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства депутати підтримали петицію про визнання котів частиною екосистеми Києва.

Вчора,, 21 лютого, на засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства депутати підтримали петицію про визнання котів частиною екосистеми Києва.

Про це повідомляє прес-служба Київради, інформує «Слово і Діло».   У зв'язку з чим - виконавчому органу Київради доручили розробити цілісну програму реалізації петиції. Термін на її розробку - місяць. Також свій висновок повинні надати фахівцям щодо дотримання санітарних норм.

Електронна петиція на сайті КМДА «Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Києва, дозволити їм вільно жити в підвалах, горищах та інших місцях постійного перебування і знищувати гризунів» набрала10268 голосів (необхідний мінімум -. 10 тис.) Її подали 20 грудня минулого року. Це рішення повинно захистити котів від жорстокого поводження, а також безпричинного вилову і вбивства.

Раніше в КМДА погодилися створити зоополіцію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: