У Нідерландах стартували дебати щодо асоціації Україна-ЄС

Читать на русском
21 лютого в Парламенті Нідерландів розглянули питання щодо підтримки угоди про Асоціацію між Україною та Євросоюзом.

21 лютого в Парламенті Нідерландів розглянули питання щодо підтримки угоди про Асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Про це повідомляє «УНІАН» з посиланням на обговорення в парламенті, пише «Слово і Діло».   Повідомляється, що «за» готові проголосувати 91 депутат, а «проти» - 53. Шість членів парламенту не озвучили свою позицію.   Так, «за» голосуватимуть Народна партія для свободи і демократії (Volkspartij пакет для Vrijheid ан Демокраціе (ВСД), яка налічує 40 депутатів, Трудова партія (Partij ван де Arbeid (PvdA), яка налічує 35 депутатів, Демократи 66 (Democraten 66 ( D66) з 12 голосами і ліві (Зелені GroenLinks (GL), які налічують 4 голоси.

Безвізовий режим у 2017 році: експерт оцінив перспективи скасування віз для УкраїниПолітолог розповів про труднощі євроінтеграційних процесів та ситуацію з безвізовим режимом для України.
  «Проти» голосуватимуть (Socialistische Partij (SP) - 15 голосів, Партія свободи (Partij пакет для де Vrijheid (ЗВР) - 12 голосів і Партія для тварин (Partij пакет для де Dieren (PVDD) - 2 голоса.Также проти висловилися нечисленні групи, що в сумі дає 53 голоси проти.   Нагадаємо, нижня палата парламенту Нідерландів буде голосувати за ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом 23 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: