«Нафтогаз» оголосив цінові пропозиції на березень

Читать на русском
Нафтогаз оприлюднив свої цінові пропозиції для промислових споживачів газу в березні 2017 році.

НАК «Нафтогаз України» знизив цінові пропозиції на природний газ для промислових споживачів та інших суб'єктів господарювання на 7%. Ціни будуть діяти з 1 березня 2017 року.

З детальними умовами комерційної пропозиції НАК «Нафтогаз України» з 1 березня 2017 року можна ознайомитися на сайті компанії, передає «Слово і Діло».

Запропоновані ціни на природний газ із ресурсу НАК диференційовані залежно від обсягів закупівлі, умов оплати та стану попередніх розрахунків із «Нафтогазом».

У компанії нагадують, що з 1 жовтня 2015 року набув чинності закон України «Про ринок природного газу», яким передбачено, що постачання природного газу здійснюється за цінами, що вільно встановлюються між постачальником і споживачем, окрім випадків, передбачених законом.

У «Нафтогазі» назвали вартість української газотранспортної системиРинкова ціна української газотранспортної системи становить близько $30 млрд, що навіть менше сукупних вимог за позовами «Газпрому» до компанії в Стокгольмському арбітражі.

Нагадаємо, що середня ціна природного газу для України з країн ЄС у грудні 2016 року склала $230 за тисячу кубометрів.

У третьому кварталі 2016 року «Нафтогаз України» купував природний газ у країнах ЄС за середньозваженою ціною $194 за тисячу кубометрів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: