«Ощадбанк» знижує прибутковість депозитів

Читать на русском
Зниження ставок за депозитами супроводжується зниженням ставок за кредитами для бізнесу, що спостерігається з початку 2016 року.

«Ощадбанк» продовжує політику поступового зниження процентних ставок за депозитами фізичних осіб та оголошує про чергове їх зниження до кінця лютого 2017 року.

Зниження ставок планується в діапазоні 1,5-1,75 процентного пункту за депозитами в гривні, 1-1,25 п. п. – в доларах США та 0,5-1 п. п. – в євро, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу банку.

«Зниження ставок за депозитами супроводжується зниженням ставок за кредитами для бізнесу. На початок 2016 року «Ощадбанк» почав поступове зниження ставок за кредитами для мікро-, малого та середнього бізнесу», – йдеться в повідомленні.

В рамках програми «Соціальне підприємництво» є можливість отримання з процентною ставкою від 5% річних.

Як повідомлялося раніше, депутат Київради від «Самопомочі», голова постійної комісії з питань власності Леонід Антоненко заявив, що «Ощадбанк» може позбутися прав на оренду понад 30 приміщень комунальної власності під свої відділення в Києві за несплату коштів і непоновлення договорів оренди.

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) допоможе Кабінету міністрів України підготувати продаж 20% акціонерного капіталу «Ощадбанку» до 2018 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: