Поблизу Майдану затримали молодика з бойовою гранатою

Читать на русском
Молодик 1998 року народження намагався пронести на Майдан Незалежності бойову гранату  РГД-5, повідомив Зорян Шкіряк.
Зорян Шкіряк

Поліція затримала в районі Європейської площі молодика, при детальному огляді якого була виявлена бойова граната РГД-5.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає «Слово і Діло».

«Щойно, на Хрещатику біля рамок з металодетекторами в районі готеля «Дніпро» та Європейської площі правоохоронцями було виявлено підозрілого громадянина, котрий намагався втекти, помітивши підозри поліцейських. Під час поверхневого огляду в нього було вилучено бойову гранату РГД-5 із запалом. Остаточно встановить експертиза. Громадянина К 1998 р. н. наразі затримано для надання пояснень. На місці працюють вибухотехніки та СОГ Нацполіції», – зазначив Шкіряк.

Третій Майдан, продовження Революції Гідності або провокації Кремля: що на нас чекає найближчими днями?Незважаючи на всю незграбність спроб Кремля розгойдати ситуацію в Україні, зібравши третій Майдан, він може статися, лише якщо в річницю розстрілів Небесної Сотні в Києві дійсно проллється кров, вважає журналіст Максим Кречетов.

Він додав, що підрозділи Нацполіції, Нацгвардії та СБУ продовжують працювати в посиленому режимі для попередження провокацій під час заходів із вшанування пам’яті Небесної Сотні.

Нагадаємо пам’ятні заходи в центрі Києва тривають із суботи, 18 лютого. Увечері в неділю на центральній площі міста сталася сутичка між нардепами Єгором Соболєвим, Семеном Семенченком та людьми, що підтримують блокаду Донбасу, з одного боку, й поліцією – з іншого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: