Суд приступив до розгляду справи щодо розтрати майна ОПЗ

Читать на русском
Шевченківський районний суд приступив до розгляду кримінального провадження, в рамках якого перший заступник голови правління Нафтогазу України Сергій Перелома та перший заступник голови правління ОПЗ Микола Щуриков звинувачуються в розтраті майна хімічного підприємства в особливо великих розмірах.

Шевченківський районний суд Києва 17 лютого приступив до розгляду кримінального провадження, в рамках якого перший заступник голови правління НАК «Нафтогаз України» Сергій Перелома та перший заступник голови правління ПАТ «Одеський припортовий завод» Микола Щуриков звинувачуються в розтраті майна хімічного підприємства в особливо великих розмірах.

Про це повідомила прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, передає «Слово і Діло».

Стало відомо, коли ФДМ виставить ОПЗ на повторну приватизаціюУ Фонді державного майна оприлюднили докладний план приватизації державних підприємств на 2017 рік.

«Під час першого судового засідання суд розглянув заявлене стороною захисту відведення прокурору, в задоволенні якого відмовлено. Заявлені прокурором клопотання про обрання обвинуваченим запобіжних заходів та їх відсторонення на час судового розгляду від обійманих посад повернуті прокурору як передчасно заявлені», – йдеться в повідомленні.

Наступне засідання суд призначив на 5 квітня, мотивуючи затримку відпусткою двох із трьох членів суддівської колегії.

Раніше Кабмін реструктуризував борг ОПЗ перед «Нафтогазом».

Нагадаємо, ОПЗ запропонували продати через ProZorro.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: