Стало відомо, коли ФДМ виставить ОПЗ на повторну приватизацію

Читать на русском
У Фонді державного майна оприлюднили докладний план приватизації державних підприємств на 2017 рік.

Фонд державного майна України планує в грудні 2017 року виставити Одеський припортовий завод на повторну приватизацію.

Відповідний детальний план приватизації на 2017 рік був оприлюднений в офіційному виданні ФДМ під назвою «Відомості приватизації», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

Фонд планує в листопаді виставити на приватизацію 75,22% акцій «Турбоатома», в грудні – повторно провести аукціон з продажу 99,6% акцій ОПЗ.

До плану-графіка на сьогодні включено 63 об'єкти, 29 із них будуть пропонуватися до продажу за конкурсом, 28 – на фондовій біржі, 6 – на аукціоні. В березні ФДМ має намір виставити на продаж 99,99% Сумихімпром», у жовтні – 78,3% акцій найбільшої енергогенеруючої компанії «Центренерго». В серпні відомство планує почати приватизацію 70% акцій «Хмельницькобленерго», 70% – «Миколаївобленерго», 65% – «Харківобленерго», 50,9% – «Тернопільобленерго», 60% – «Запоріжжяобленерго».

У липні Фонд має намір виставити на продаж на фондових біржах по 25% плюс одній акції «Сумиобленерго», «Одесаобленерго», ДТЕК «Донецькобленерго», «Київенерго», ДТЕК «Дніпрообленерго», ДТЕК «Західенерго», ДТЕК «Дніпроенерго», «Донбассенерго».

Нагадаємо, раніше ОПЗ призупинив роботу через борги. Водночас Кабінет міністрів реструктуризував борг ОПЗ перед «Нафтогазом».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: