Якою буде погода в Україні 17 лютого

Читать на русском
Завтра, 17 лютого, в Україні буде хмарно з проясненнями, опади не прогнозуються. Очікується похолодання, вночі на сході країни до - 17°С. Вітер: південно-західний, 5-10 м/с.

У п'ятницю, 17 лютого, в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, вдень 0...+2 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр, передає «Слово і Діло».

На заході мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг з дощем, уночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, вдень -2...+3 градуси.

На півночі мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-13 градусів, вдень -2...+4 градуси.

У центрі мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-15 градусів, вдень +3...-5 градусів.

На сході мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -13...-20 градусів, удень -1...-6 градусів.

На півдні мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-11 градусів, удень +1...+7 градусів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: