Міністр інфраструктури звинуватив аеропорт «Дніпро» в монополізмі

Читать на русском
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян планує обмежити ринок у міжнародному аеропорту Дніпра, звинувативши його керівництво в монопольних іграх.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян планує обмежити ринок у міжнародному аеропорту Дніпра, звинувативши його керівництво в монопольних «іграх».

Про це він заявив на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Всі аеропорти демонструють зростання, крім одного – в місті Дніпро, де вирішили «пограти» в монополію й обмежити ринок. На шкоду пасажирам, які не отримали дешевші польоти й ширший вибір маршрутів і авіакомпаній, а також на шкоду собі. А ми попереджали! Й вимагали дотримуватися ринкових підходів і забезпечити конкуренцію. В Ужгороді – окрема ситуація, врегулюємо на двосторонньому рівні зі Словаччиною», – написав Омелян.

За словами міністра, позитивна динаміка щодо України склала майже 21%. Деякі регіональні аеропорти показали феноменальну динаміку, але обумовлена ​​вона була низькою стартовою базою.

Нагадаємо, раніше Омелян анонсував появу в українському небі нового лоукостера, який почне польоти зі Львова до міст Європи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: