Оренда землі принесла 15 мільярдів місцевим бюджетам – ДФС

Читать на русском
У 2016 році надходження до місцевих бюджетів від орендної плати за землю склали 15,2 млрд грн, з яких 13,35 млрд грн – орендна плата з юридичних осіб, 1,89 млрд грн – орендна плата з фізичних осіб.

Надходження до місцевих бюджетів від орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності в 2016 році склали 15,2 млрд грн, що в 1,5 раза більше, ніж за 2015 рік.

Про це у відповіді на запит УНІАН повідомила Державна фіскальна служба, передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням, в 2016 році надходження до місцевих бюджетів від орендної плати за землю склали 15,2 млрд грн, з яких 13,35 млрд грн– орендна плата з юридичних осіб, 1,89 млрд грн – орендна плата з фізичних осіб.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"
Каплін пообіцяв підняти та організувати селянський бунт, якщо Конституційний Суд скасує заборону на продаж земліСказано 11 лютого 2017 р.Статус обіцянки: Архів

У Фіскальній службі відзначили, що в 2015 році надходження до місцевих бюджетів від земельного податку склали 10,7 млрд грн.

Як повідомлялося раніше, у Вінницькій області зводять СЕС на непридатній для вирощування сільськогосподарських культур ділянці площею 32 га. Бюджет селищної ради щорічно отримуватиме близько 145 тис. грн орендної плати за землю.

Нагадаємо, що представник фракції «Блоку Петра Порошенка» Федір Негой провалив обіцянку про зниження ставки земельного податку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: