Гройсман назвав Тимошенко «мамою української корупції»

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що лідер парламентської фракції Батьківщини Юлія Тимошенко є мамою української корупції.
Володимир ГройсманФото: Новое время

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що лідер парламентської фракції «Батьківщини» Юлія Тимошенко є мамою української корупції.

Про це він сказав сьогодні на засіданні уряду, повідомляє «Слово і Діло».

«Батьком-засновником новітньої української держави ми вважаємо Михайла Грушевського. Батьками корупції, популізму, неефективності, постійних економічних криз є також люди. І ви знаєте, я вважаю, що мамою української економічної слабкості, знищення української незалежності, корупції, популізму та неефективності є Юлія Тимошенко», – заявив Гройсман.

Прем'єр назвав черговою тотальною брехнею інформацію, оприлюднену Тимошенко під час прес-конференції напередодні.

Зазначимо, лідер «Батьківщини» наполягає на відставці Гройсмана. Тимошенко пояснює необхідність відставки непрофесійним управлінням країною, яке призвело до руйнівних процесів у економіці, соціальній і господарській сферах, а також збільшення рівня інфляції та падіння ВВП.

Нагадаємо, авторами проекту постанови №6076 про відставку Гройсмана є 11 нардепів від «Батьківщини» разом з їх лідером Тимошенко, а також позафракційний парламентар Дмитро Добродомов. Вчора міністр юстиції Павло Петренко розповів, як можна звільнити прем'єра.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: