Зубко розповів, в яких областях України може зникнути світло

Читать на русском
Внаслідок блокування постачання вугілля з непідконтрольних Україні територій Донбасу можливі віялові відключення електроенергії.

Відключення електроенергії через припинення постачання антрацитового вугілля з окупованих районів Донбасу можуть стосуватися Харківської, Дніпропетровської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Сумської та Черкаської областей.

Про це повідомляє «Урядовий портал», передає «Слово і Діло».

Продовження блокади Донбасу призведе до віялових відключень електроенергії в Україні – НасаликПродовження блокади поставок товарів, зокрема антрацитового вугілля, з непідконтрольної частини Донбасу призведе до віялових відключень електроенергії в Україні.

«Штаби цих областей мають проаналізувати кризові ситуації, які можуть бути пов'язані з обмеженням енергопостачання. Передусім щодо забезпечення населення енергопостачанням і теплом. Також розглянути роботу промпідприємств, що працюють в невпинному режимі з позиції добових графіків пікових навантажень», – зазначив віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.

Нагадаємо, раніше у Міненерговугілля заявили, що українці збільшують споживання електроенергії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: