Клімкін хоче в березні зустрітися з Ле Пен

Читать на русском
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що хоче зустрітися з проросійським ультраправим кандидатом у президенти Франції Марін Ле Пен, щоб змінити її думку про Україну.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що хоче зустрітися з лідером «Національного фронту», кандидатом у президенти Франції Марін Ле Пен.

Про це він заявив в ефірі програми «Право на владу», передає «Слово і Діло».

Клімкін здійснив неофіційний візит до Ізраїлю – МЗСВізит голови МЗС України став черговим кроком на шляху поліпшення україно-ізраїльських відносин після скандального голосування в Радбезі ООН у грудні.

Він зазначив, що збирається в березні відвідати Париж і зустрітися з усіма кандидатамив президенти. Також він проситиме посла України у Франції організувати йому зустріч із Ле Пен.

«Я їй покажу ті матеріали, які ми підготували в рамках нашого позову щодо Конвенції про заборону расової дискримінації, в тому числі щодо Криму. Я покажу їй багато матеріалів», – сказав міністр.

Він додав, що як голова МЗС прораховує всі можливі результати виборів у Франції, тому відомство працює зі штабами всіх кандидатів.

Раніше лідер «Національного фронту», кандидат у президенти Фрвнції Марін Ле Пен заявила, що анексія Криму Росією «не була незаконною».

Раніше була названа можлива дата зустрічі в «нормандському форматі».

Нагадаємо, Клімкін допускає запровадження воєнного стану в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: