Ле Пен програє президентські вибори у Франції – опитування

Читать на русском
Лідер французьких ультраправих Марін Ле Пен поступово втрачає шанси на перемогу в президентських перегонах цього року.
Марін Ле ПенФото: Reuters

Лідер французьких ультраправих Марін Ле Пен поступово втрачає шанси на перемогу в президентських перегонах цього року.

Про це з посиланням на дані опитування Opinionway пише Reuters, повідомляє «Слово і Діло».

«Результати опитування продовжують показувати, що Марін Ле Пен програє в другому турі президентських виборів, що запланований на 7 травня», – йдеться в повідомленні агентства.

Результати опитування Opinionway, оприлюднені на сайті, свідчать, що Ле Пен набирає 25% у першому турі 23 квітня, незалежний кандидат Еммануель Макрон у першому турі має шанси отримати 22%, а кандидат від консерваторів Франсуа Фійон може розраховувати на 20%, що виводить до другого туру з Ле Пен саме Макрона.

WikiLeaks оприлюднив компромат на Фійона та Ле ПенWikiLeaks опублікував компромат на кандидатів в президенти Франції Франсуа Фійона і Марін Ле Пен.

«Макрон переміг би Ле Пен із результатом 66% до 34% у другому турі. Фійон, якщо пройде до другого туру, переміг би Ле Пен із результатом 62% проти 38%», – відзначають соціологи.

Раніше повідомлялося, що, за даними опитування Ifop Fiducial, кандидат у президенти Франції Франсуа Фійон не вийде до другого туру виборів.

Нагадаємо, Марін Ле Пен неодноразово заявляла, що вважає Крим російським. Представники СБУ говорили, що можуть заборонити їй в'їзд до України, проте передумали робити це.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: