НАБУ оголосило повторний конкурс на посаду голови Одеського теруправління

Читать на русском
У Національному антикорупційному бюро України ухвалили рішення щодо подальшої долі посади голови Одеського теруправління.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник не призначив переможця конкурсу Дмитра Руденка на посаду голови Одеського територіального управління Бюро.

На вакантну посаду був оголошений повторний конкурс, повідомляє «Слово і Діло».

«Розпорядженням директора Національного антикорупційного бюро України від 9 лютого 2017 року №156-р оголошено повторний конкурс на заміщення вакантної посади в Національному антикорупційному бюро України», – йдеться в документі.

Згідно з інформацією прес-служби НАБУ, порядок проведення відкритого конкурсу для призначення на посади Бюро визначено наказом директора НАБУ від 11 липня 2016 №189 (зі змінами). Особи, що бажають взяти участь у конкурсі, подають документи, визначені порядком проведення відкритого конкурсу для призначення на посади в Бюро.

Нагадаємо, раніше Дмитра Руденка рекомендували на посаду голови Одеського теруправління, але рада громадського контролю НАБУ виступила проти призначення цієї кандидатури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: