Bank of America відкрив відділення без персоналу

Читать на русском
Bank of America за місяць відкрив три відділення, в яких відсутній персонал, а клієнтів обслуговують автоматично.

Bank of America за місяць відкрив три відділення, в яких відсутній персонал, а клієнтів обслуговують автоматичні системи.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Lenta.ru.

Клієнти можуть оформити іпотеку, автокредит або кредитну карту в автоматичному режимі. Таким чином банк оптимізує витрати. Проте допомога співробітників іноді потрібна. В цьому випадку працівники інших відділень консультують клієнтів по відеозв'язку.

Як повідомила представник фінансової організації Енн Пейс, розмір нових офісів, відкритих в Міннеаполісі (штат Міннесота) і Денвері (штат Колорадо), становить приблизно чверть звичайної філії з персоналом.

Раніше один із засновників банку Дін Атанасов заявив, що в 2018 році кредитна організації планує відкрити 50-60 нових відділень. У той же час банк також має намір закрити частину філій на деяких ринках. За даними Reuters, в минулому році Bank of America відкрив 31 нове відділення.

Нагадаємо, раніше американський онлайн-рітейлер Amazon відкрив в місті Сіетл перший в світі продуктовий магазин без продавців і кас. Поки новинку тестують співробітники компанії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: