Світоліна перемогла в Taiwan Open

Читать на русском
Українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла у фіналі міжнародного турніру Taiwan Open.

Найкраща тенісистка України Еліна Світоліна обіграла китаянку Шуай Пен в фіналі турніру Taiwan Open. Для Світоліної це п'ятий трофей у кар'єрі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Кореспондент».

Сіяна під першим номером на турнірі українка підтвердила свій статус фаворитки змагань, впевнено вигравши у фіналі в двох раундах у представниці Китаю Шуай Пен.

Обидва сети проходили за схожим сценарієм - Пен робила брейк на подачі українки, але тут же Світоліна назад забирала свою подачу і далі доводила справу до своєї перемоги.

За перемогу на турнірі в Тайбеї Світоліна заробила 43 тисячі доларів і 280 рейтингових очок, що дозволить їй зміцнитися на рекордній для себе і для українського тенісу 13-й позиції.

Для нашої тенісистки це п'ятий трофей на турнірах серії WTA International. Раніше вона перемагала в Баку (2013-2014), Марракеші (2015) і Куала-Лумпур (2016).

Нагадаємо, в січні Світоліна (14-й номер світового рейтингу) обіграла сильну тенісистку світу Анжеліку Кербер з Німеччини в чвертьфінальному матчі тенісного турніру серії WTA Premier в Брісбені (Австралія).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: